onsdag 9 juni 2010

Valgets kvaler!!

Det skal være valg i Sverige til høsten og ”krigen” har begynt.
Det bankes til og med på dører for å sanke stemmer, men noen steder slenges døren i tryne på politikerne fordi dem som bor der ikke kjøper ved dørene.
Men hvorfor ikke gjøre noe som ligger i tiden, lag et valgprogram som alle ville se og engasjere seg i.

BPB, Big Politiker Brother!
Sleng de ulike partier i hvert sitt rom med felles stue ,dusj, dass og kjøkken, så setter man på kameraene og lar det stå til.
Plukker ut noen unge, noen vakre og gjerne de mest kontroversielle, man lar alle parti stille med tre stykker hver og låser dem inne 1 måned på våren.

Tenk så mange prosent valgoppmøtet ville øke?
Så må dem jo få oppgaver dem må løse sammen, og det er da vi kan se hvem som i realiteten kan samarbeide og hva slags ”lag” vi vil holde med.
Vi gir dem noen tøffe valg som alle må forholde seg til, slike ting som om dem skal bruke en tusenlapp på vin, røyk og mat eller spare pengene til neste uke slik at dem kan kjøpe seg fri for filmkamera i dusjen.
Tenker det fort kunne bli en artig diskusjon for oss som ser på.
Hvor lang ville de forskjellige partiene gå for å sanke stemmer?
Tenk deg hele gjengen en sen fredagskveld lett brisen av litt vin eller bare irritert fordi dem angrer som hunder over at de i det hele tatt sa ja til å bli med, trist for dem moro for dem som ser på.

Kanskje dette er en helt syk ide, men med tanke på alle utspill som politikerne kommer med rett før valget så ville jeg i alle fall foretrekke at dem ”selger” seg til lettere helgeunderholdning en at dem hele tiden prøver å love noe dem sjelden klarer å holde i alle fall.

La oss se hvordan politikerne oppfører seg sammen med sine konkurrenter i et lukket hus, sleng inn en peanøtt til dem å ”let the game begine”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar