tisdag 4 januari 2011

Ikke så søtt bare dumt!!!

Mange mennesker slik som jeg liker å ha hund for å ha som selskap, joggevenn, jaktpartner, hobby eller som en liten gruppe mennesker, som har hunden i stedet for noe annet.

Hva dette annet kan være har jeg og sikkert mange andre en oppfattning om og i alle fall meg mener de burde ta et år hos en psykolog i stedet for å drive ”tortur” med levende vesen.

Vi snakker selvfølgelig om små hunder, ja så små at man kan bære dem rundt på armen og ta dem med overalt.

Hvorfor vil man ta med hunden overalt?

Hva er så søtt med en hund som må gå rundt med en liten skjorte hvor det står skrevet ”mors hjerteknuser” på ryggen?
Og ikke heller hjelper det hunden at man pynter dem med smykker eller en liten mobiltelefon rundt halsen, selv om de nok om de hadde kunnet, ville ha ringt sos-hundehjelp for å bli befridd fra sitt helvete.

At folk har kopiert en viss frøken Paris Hilton når hun har bæret sønder en hunds muskulatur, er det noe å kopiere og være stolt over?
Du blir ikke like rik og bortskjemt av den grunn men heller sett på som dum og ikke engang deilig.

Trenger folk noen å bry seg om og elske så er det ikke måten å gjøre det på ved å kle på sine små hunder skotøy som faktisk forhindrer dem å gå.

Vil man ha elske noen, så anbefaler jeg deg å starte med å elske deg selv først, for ingen i hele verden kommer til å ende opp med å elske andre som ikke engang respektere små hunders rett til å leve et respektfullt hundeliv.

Hunder skal gå på egne ben og om du vil vise deg frem for verden, gå heller naken opp og ned en hovedgate, det bringer flere beundrende og forbausende blikk en deg med en hund på armen, for vi synes ikke det er søtt vi synes det er dumt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar