söndag 2 januari 2011

La jævlene få betale!!!

Endelig en Svensk politiker fra center partiet som har skjønt hva han snakker om!

Han vil at fete folk skal få ekstra skatt fordi dem er så fete og de koster antakelig samfunnet så pass mye penger at det ikke er mer rett å rimelig at de betaler ekstra skatt, sier politikeren, mens han stolt viser frem en fin flat mage.

Men hvorfor stoppe der?

Man må vel i all verden kunne dra løpet helt ut om man skal være tøff nok, eller?

Jeg mener, se på all ferdigmat som er tilsatt ”ting” vi ikke engang vil vite pluss en del e-stoffer man i hvert fall ikke helt vet hvordan funker i det lange løp.
Og med tanke på hvor mange som kjøper ferdigmat så kan vi dra inn en del ekstra skatt på det.

Hva med all sukker en del stapper i seg, det funker som gift i de fleste kropper pluss at om tannhygienen er dårlig så ender vi opp med mange tannløse smil her i verden.

For ikke å snakke om alle som røyker og snuser.

Så har vi jo en del som kjører for fort gang på gang, skal ikke de like godt bare få ekstra skatt slik at vi slipper at trafikkpolitiet skal slenge gatelangs i tid og utide?

En de som tar et glass vin eller en øl hver dag til maten?
Jeg mener det blir fort 365 glass vin i året og om man da lever i 70 år…..ja så kan du jo selv regne ut hvor hvitt det er bra eller ikke for kroppen og samfunnet

Nei, det er flott med politikere som vet hva de snakker om, livskvaliteter eller mental helse skal vi jo alltid måle i det ytre vi ser.

Lykke til alle kjære politikere, nå har dere et nytt år med mange muligheter til å fortsette å drite dere ut, jeg håper bare dere har betalt skatten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar